mercator gostinstvo header

HoReCa

HoReCa je eden ključnih in rastočih segmentov kupcev v Mercatorjevi Veleprodaji. V zadnjem času smo v centrih Mercator Cash&Carry z željo po rasti pomembno prilagodili ponudbo gostinstvu, razširili smo asortima, izboljšali nakupovalno izkušnjo in zagotovili celovito oskrbo na enem mestu. Zaupa nam več kot 5.000 kupcev.

Zagotavljamo najširši asortima na trgu, ki ga dopolnjujemo tudi z lokalnimi posebnostmi. V naši ponudbi lahko najdete vse artikle za oskrbo lokala:

 • ključna osnovna živila za pripravo hrane,
 • pijače,
 • izdelke z ekološkimi certifikati,
 • posebno hrano (brez glutena, brez sladkorja …),
 • sveže artikle (sadje in zelenjava),
 • delikatesne oziroma hlajene izdelke,
 • zamrznjeni program,
 • sveže meso,
 • čistila in drugo neprehrambno blago.

Naš asortima vsebuje tudi izdelke Mercatorjevih blagovnih znamk z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo: BioZone, Lumpi, Minute, Garden Good, Finesse, Rial Pro. Za potrebe HoReCa področja smo v zadnjih letih začeli uvajati tudi izdelke linije Profi Line.

Vsak mesec imamo v ponudbi več kot 400 artiklov s posebej znižano ceno, akcija pa zajema vse blagovne skupine, ki jih potrebujete za svojo oskrbo. Mercator zaradi svoje ekonomije obsega v sodelovanju z dobavitelji zagotavlja najkonkurenčnejše cene na trgu. Za vse kategorije izdelkov zagotavljamo tudi ustrezne logistične verige, da vam blago dostavimo po najvišjih standardih.

Stopite v stik

Ivan Rozman

Vodja HoReCa Slovenija

Kako postanete naš kupec? Kontaktirajte potnika ali izpolnite obrazec.

Obrazec

Sistem Cash&Carry

Preverite enote Mercator Cash&Carry.

Prodajna mesta

Strateško umeščena mreža poslovalnic Mercator Cash&Carry s širokim asortimajem blaga omogoča oskrbo tako manjših butičnih kavarn kot hotelskih verig, poskrbimo za najbolj enostavne dostave in razvoze kot tudi za zahtevne podvige, pri tem pa upoštevamo vse posebnosti pri celoviti oskrbi.

Sektor Mercator Cash&Carry obsega 13 enot s skupno površino nad 30 000 m2. Zaradi odlične geografske pokritosti na trgu lahko kupcem omogočimo dnevno dostavo blaga. Imamo 70 vozil, ki nam omogočajo najboljšo storitev na trgu, saj z dostavo blaga pokrijemo celotno Slovenijo.

Dostava

Vsa naročila, ki so oddana do 9.00 ure zjutraj, dostavimo še isti dan. Najmanjša vrednost naročila za dostavo je 200 evrov, sicer se strošek dostave obračuna posebej. Vsa naročila, oddana po 9.00 uri, dostavimo naslednji dan, zunaj večjih mestnih središč pa skladno z urniki dostave.

Vse enote Mercator Cash&Carry omogočajo lasten prevzem v primeru izrednih naročil, kar tudi dodatno spodbudimo s popusti. Odpiralni časi od 6.30 ure do 17.00 ure in sobote od 6.30 ure do 12.00 ure, razen v Cash&Carry Postojna, kjer je odpiralni čas od 7.00 ure zjutraj.

Če želite postati naš kupec, lahko obiščete našo najbližjo enoto Cash&Carry ali pokličete terenskega zastopnika v svoji regiji.

mercator horeca dostava seznam

Asortima

Bodite obveščeni in spremljajte nove kataloge in ponudbe.

Katalogi

V naši ponudbi lahko najdete vse artikle za oskrbo svojega lokala. Zagotavljamo najširši asortima na trgu, ki pa ga tudi dopolnjujemo z lokalnimi posebnostmi.

Na naših policah tako najdete ključna osnovna živila za pripravo hrane, pijače, izdelke z ekološkimi certifikati ter ostalo posebno hrano (brez glutena, brez sladkorja …) in sveže artikle, kot so sadje in zelenjava, delikatesne oziroma hlajene izdelke, zamrznjeni program, sveže meso, pa tudi čistila in drugo neprehrambno blago. Za vse kategorije izdelkov zagotavljamo tudi ustrezne logistične verige, da vam blago dostavimo po najvišjih standardih.

Naš asortima vsebuje tudi izdelke Mercatorjevih blagovnih znamk z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo: BioZone, Lumpi, Minute, Garden Good, Finesse … Za potrebe HoReCa področja smo v zadnjih letih začeli uvajati tudi izdelke linije Profi Line.

 

Akcije

Preverite aktualne akcije in ugodnosti.

Akcije in ugodnosti

V želji po čim boljšem partnerskem sodelovanju vam nenehno zagotavljamo veleprodajne cene, saj smo več kot 1000 artiklom redne cene znižali. Vsak mesec pripravimo več kot 500 izdelkov z dodatno akcijsko ceno. Poleg rednega mesečnega kataloga pripravljamo katalog meso, zamrznjeno, pizza in dnevno znižane cene.

Če želite opraviti večji nakup ali imate specifične potrebe, se lahko s prodajnim predstavnikom dogovorite za personalizirano ponudbo.

mercator horeca akcije seznam

Prodajno osebje

Z najširšo in izkušeno mrežo potnikov, ki se ponašajo z odličnim poznavanjem trgovskega sektorja, smo vsak dan prisotni pri več kot 200 gostinskih lokalih po vsej Sloveniji. Prodajno osebje redno izobražujemo na področju poznavanja asortimaja in novosti na trgu. Ob podpisu pogodbe postane izbrani prodajni predstavnik vaš skrbnik, ki vam je vedno na voljo. Svetujemo lahko pri določanju asortimaja, predstavimo akcijske izdelke, sodelujemo pri povezovanju z dobavitelji in pri investiciji dobaviteljev v partnerja ter nudimo pomoč pri organiziranju večjih dogodkov. Če želite opraviti večji nakup ali imate specifične potrebe, se lahko s prodajnim predstavnikom dogovorite za personalizirano ponudbo.

mercator horeca prodajalke seznam

Prireditve

Partnerjem omogočamo celovito oskrbo organiziranega dogodka tudi zunaj prostorov redne dejavnosti. Na voljo imamo pakete, ki jih uskladimo z dobavitelji, možnost izposoje hladilnega vozila za čas prireditve, oskrbo z dodatnimi točilnimi pulti, hladilniki …

Za lažjo organizacijo prireditve vam nudimo vse na enem mestu v naših Mercator Cash&Carry centrih!

 • mercator ponudba hrane

  Ponudba hrane, pijače in galanterijskih izdelkov.

 • mercator moznost dostave

  Možnost dostave na lokacijo prireditve.

 • mercator najem jurckov

  Najem prireditvenih točilnih pultov - "jurčkov".

 • mercator najem opreme

  Najem opreme.

Reference

Hoteli:

 • Hotel Thermana Park Laško, Laško
 • Sava Turizem d.d. - Sava Hotels & Resorts
 • Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, Ljubljana

Restavracije:

 • Gostilna in pizzerija Jurman, Ljubljana
 • RTC Krvavec ter Snack Bar 1964, Žusterna

Želite biti obveščeni? Prijavite se na naše e-novice.

E-novice