mercator trgovci header

Trgovci

V Mercatorjevi Veleprodaji poleg franšiznih trgovin oskrbujemo tudi preko 480 malih trgovcev.

Nudimo jim širok nabor izdelkov za nadaljnjo prodajo končnim kupcem v njihovih trgovinah:

  • osnovna živila,
  • sveži program (delikatesni izdelki, mleko in mlečni izdelki, sveže meso, sadje in zelenjava),
  • zmrznjen program,
  • čistila in drugo neprehrambeno blago,
  • sezonski izdelki.

Pohvalimo se lahko tudi s širokim izborom izdelkov Mercatorjevih blagovnih znamk z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno: BioZone, Lumpi, Minute, Garden Good, Finesse, Natur, Dax... Za kupce pripravljamo različne akcije: od dnevne cene, do tedenskih in mesečnih akcij ter posebnih ponudb.

Stopite v stik

Helenca Mramor

Vodja Trgovci in ključni kupci

Dostava

Blago dostavljamo preko 13 Cash&Carry enot po vsej Sloveniji. V vseh Cash&Carry enotah lahko blago trgovci prevzamejo tudi sami, kar dodatno stimuliramo s popusti.

Če želite postati naš kupec, lahko obiščete našo najbližjo enoto Cash&Carry ali pokličete terenskega zastopnika v svoji regiji.

Prodajno osebje

Z najširšo in izkušeno mrežo potnikov, ki se ponašajo z odličnim poznavanjem trgovskega sektorja, smo vsak dan prisotni pri več kot 480 trgovcih po vsej Sloveniji. Prodajno osebje redno izobražujemo na področju poznavanja asortimaja in novosti na trgu. Ob podpisu pogodbe postane izbrani prodajni predstavnik vaš skrbnik, ki vam je vedno na voljo. Svetujemo lahko pri določanju asortimaja, predstavimo akcijske izdelke, sodelujemo pri povezovanju z dobavitelji in pri investiciji dobaviteljev v partnerja.

Želite biti obveščeni? Prijavite se na naše e-novice.

E-novice