Mercatorjeva veleprodaja sodelovala na Gourmet Cup Ljubljana na Krvavcu

Sreda, 6. 3. 2024

Na Krvavcu se na vsakoletnem Gourmet Cupu, zberejo znani obrazi slovenske gostinske scene. Med njimi mnogi znani gostinci, mladi talenti, slovenski vinarji ter ključni dobavitelji.

 

Mercatorjev Cash&Carry je eden največjih oskrbovalcev HoReCa na slovenskem trgu. Zato je tudi kot nepogrešljiv udeleženec dogodka, izkoristil priložnost za izmenjavo informacij in

poglabljanje poslovnih partnerstev. Nekaj utrinkov iz dogodka, prikazujejo tudi spodnje slike.

 

 

Mercatorjeva veleprodaja v zadnjih letih prav v HoReCa segmentu dosega nenehno rast in je na trgu prepoznana kot zanesljiv partner s konkurenčno in raznoliko ponudbo.

 

K uspehu ključno pripomorejo Mercatorjevi terenski predstavniki, ki naredijo letno preko 40.000 obiskov in pridobijo več kot 350 novih kupcev.

V naslednjih letih, ko načrtujemo nadaljnje aktivnosti za rast HoReCa segmenta, so prav terenski predstavniki in dobra storitev Cash&Carry enot, ključni za izpolnitev zastavljenih ciljev.

 

V letu, ko Mercator Cash&Carry praznuje 30 let od odprtja prve Cash&Carry enote, se bo poleg Gourmet Cupa zvrstilo kar nekaj aktivnosti, namenjenih tako kupcem, dobaviteljem,

kot tudi vsem našim zaposlenim, ki so ključni deležniki pri uresničevanju prodajne strategije.