Odprli že tretjo franšizno trgovino Hungaricum

Petek, 18. 8. 2023

V sredo, 2.8. 2023, smo skupaj z našim partnerjem Prekmurec d.o.o. v Lendavi odprli novo, že tretjo, franšizno enoto Hungaricum. V novi trgovini so v ponudbi predvsem lokalni slovenski pridelki in izdelki ter lokalni izdelki sosednje Madžarske.

   

V uradnem delu odprtja sta zbrane nagovorila lastnika Matej in Alan Magyar ter župan občine Lendava. Vsi skupaj so poudarili pomen ohranjanja trgovinske dejavnosti in zaposlitve v manjših krajih in na podeželju. Nova trgovina, ki je bila odkupljena od Mercatorja, predstavlja za družino Magyar posebej pomembno pridobitev, saj je prav v njej pred več kot 30 leti kot poslovodja deloval Janez Magyar, oče zdajšnjih lastnikov Prekmurca d.o.o. ter župan občine Lendava.

Odprtja se je udeležilo veliko število lokalnih prebivalcev, ki so izrazili izjemno zadovoljstvo nad novo trgovino in njeno ponudbo, Alenka Krafogel, direktorica sektorja Franšize in agrotranzit pa je ob tem poudarila:

"V veleprodaji smo glede na prve pozitivne odzive kupcev še bolj prepričani, da lahko le s sodelovanjem z lokalno skupnostjo in profesionalnim odnosom do kupcev dosegamo dobre prodajne rezultate."

 

Partnerju Prekmurec d.o.o. želimo uspešno delo in veliko zadovoljnih strank!