Nova franšizna trgovina Market Tepanje

Torek, 6. 7. 2021

Prejšnjo sredo smo odprli prenovljeno, sodobno opremljeno franšizno trgovino Market Tepanje v Tepanju pri Slovenskih Konjicah.

Prenova poslovnega prostora v lasti investitorja Oplast d.o.o. je bila izvedena v skladu z našimi priporočili in standardi. Izdelava idejnega načrta in izvedba del je potekala pod vodstvom sodelavca Toneta Koširja iz Veleprodaje. V prodajni prostor v izmeri 400 m2 smo umestili nov oddelek sadja in zelenjave ter samopostrežni element za pekovske izdelke in peciva. Prenovili smo tudi del trgovinske opreme, uredili blagovne skupine, oddelek delikatese in dodatna mesta za izpostavitve izdelkov prestižnih znamk (Illy, Don Perignon, Boss, Bvlgari, Dior …) ter zunanjo in notranjo celostno grafično podobo.

Osnovna dejavnost podjetja Oplast d.o.o., ki ima že več kot 40 letno tradicijo in zaposluje več kot 200 ljudi na več lokacijah po Sloveniji je sicer usmerjena v izdelavo brizganih plastičnih izdelkov in orodij. Ob tem pa podjetje v Tepanjah že desetletja zagotavlja kupcem tudi kakovostno oskrbo z živili in gorivi, ki jo zaokrožuje gostinska ponudba. Po izjavah kupcev iz ožje in širše okolice, ki so prenovo sprejeli z navdušenjem, se lastniku in izjemni ekipi zaposlenih ni treba bati za prihodnost, katere del je tudi Mercator Veleprodaja.

Zaslužni za izvedbo projekta: posl. Boštjan Vezjak, Nina Planinc, Mihela Jošt, solastnica in dir. prodaje, Petra Ofentavšek, Tone Košir, Klavdija Gregorc in Martina Slatinek.