Popolnoma prenovljena franšizna trgovina Market Kresnice

Sreda, 4. 10. 2023

V petek, 29. 9. 2023 smo skupaj z našim partnerjem KGZ Litija v Kresnicah odprli popolnoma prenovljeno trgovino, ki so jo v začetku avgusta uničile katastrofalne poplave.

 

V uradnem delu odprtja so zbrane nagovorili Klemen Kirn, direktor KGZ Litija, Franci Rakovec, župan občine Litija, Borut Florjančič predsednik zadružne zveze in Tomaž Blagotinšek, direktor Mercatorjeve veleprodaje, ki je povedal:

"Mercator s franšizno dejavnostjo zelo dobro sodeluje z lokalnimi skupnostmi in s svojim znanjem in maloprodajnimi izkušnjami ključno prispeva k uspešnosti lokalnih partnerjev kot je KGZ Litija. Nenazadnje je za lokalne skupnosti in podeželje ključnega pomena tudi ohranjanje trgovinske dejavnosti in zaposlitve lokalnega prebivalstva."

Ob prenovi poslovnega prostora, ki je bila izvedena v skladu z našimi priporočili in standardi, smo prodajni del trgovine povečali za 40 kvadratnih metrov.

Prenovljena prodajalna se ponaša z dobro založenim oddelkom sadja in zelenjave, samopostrežnim oddelkom kruha in pekovskega peciva ter delikateso s kombinacijo strežnega in samopostrežnega dela.

Izpostavljeni so akcijski izdelki, trgovina pa ponuja tudi raznolik izbor svežih in pakiranih živil ter sezonskih izdelkov.

 

Odprtja se je udeležilo veliko lokalnih prebivalcev, ki so izrazili izjemno zadovoljstvo nad novo trgovino in njeno ponudbo. 

Prodajni ekipi želimo uspešno delo!