Predstavitev Mercatorjeve veleprodaje na sejmu GASTexpo 2023

Četrtek, 9. 2. 2023

Mercatorjeva Veleprodaja se bo predstavila na 16. Mednarodnem strokovnem sejmu okusov GASTexpo, ki bo potekal od 15. do 18. februarja 2023 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Gre za najpomembnejši Horeca sejem v regiji, naša Veleprodaja pa je na slovenskem trgu med največjimi partnerji Horeca kupcev, pri čemer sta naši poglavitni konkurenčni prednosti široka ponudba po konkurenčnih cenah ter geografska pokritost domačega trga s kar 13 Cash&Carry centri.

Na sejmu se bomo predstavili na samostojnem razstavnem prostoru v hali A2, razstavni prostor št. 47, kjer vam bodo predstavili novosti in ugodnosti v naši ponudbi. Obiskovalci pa bodo vse dni lahko pokušali izdelke Mercator IP, vročo čokolado Mercator Embe in Mlinotestove krofe.

V okviru dogajanja bo potekala tudi nagradna igra, v kateri bomo iskali odgovor na vprašanje "Kaj so sestavine uspeha?"

V Veleprodaji se bomo potrudili, da bomo obiskovalcem sejma prepričljivo prikazali vse naše konkurenčne prednosti, zlasti obsežno ponudbo svežega mesa in zamrznjenih izdelkov.

Prijazno vas vabimo, da nas obiščete na sejemskem prostoru v hali A2, kjer nas boste lahko bolje spoznali, mi pa se že veselimo vašega obiska!

Gastexpo2