S prenovljenim Cash&Carry Naklo smo pripravljeni na nadaljnjo rast

Ponedeljek, 21. 2. 2022

V Cash&Carry Naklo smo za doseganja rasti v prihodnje in zaradi učinkovitejšega dela v enoti preuredili prodajni in skladiščni prostor. 

Otvoritve prenovljenega Cash&Carry Naklo so se razveselili predvsem kupci in zaposleni pa tudi poslovni partnerji. Dogodka se je udeležil tudi pomočnik predsednika uprave Gregor Planteu, ki je ekipi Cash&Carry Naklo zaželel uspešno delo in uresničevanje ambicioznih prodajnih ciljev.

Prenovljena enota C&C Naklo bo omogočala nadaljnjo rast prodaje in je ena ključnih enot za doseganje rasti veleprodaje v naslednjem obdobju.

Banner CC Naklo2 2022 1280x720px1
Na fotografiji od leve proti desni: Tilen Bučić, vodja gorenjske regije, Gregor Planteu, pomočnik predsednika uprave, Tomaž Blagotinšek, Izvršni direktor Veleprodaje, Uroš Valjavec, vodja gorenjske regije in Tomaž Weiffenbach, logistika veleprodaje.

Banner CC Naklo2 2022 1280x720px3
Na fotografiji od leve proti desni: Jože Cajnar, direktor Cash&Carry in operativne prodaje, Tilen Bučić, vodja gorenjske regije, Nadja Gašperlin, poslovodja Cash&Carry Naklo in Tomaž Blagotinšek, Izvršni direktor veleprodaje.

Banner CC Naklo2 2022 1280x720px2
Vodstvo veleprodaje in kolektiv Cash&Carry Naklo